Събота, 28 Сеп 2024
           
Развлечения

Нови подробности за ареста на Тимбърлейк

   


Полицията в Хамптънс разпространи снимка на певеца Джъстин Тимбърлейк след ареста му за предполагаемо шофиране в нетрезво състояние, пише Vesti.

43-годишният Тимбърлейк беше задържан от полицейското управление в Саг Харбър преди изправянето му пред съда в във вторник сутринта. Той беше освободен без гаранция.

Полицаите казаха, че са видели звездата да кара през Хамптънс и да на спира на знак СТОП, като същевременно не успявал да шофира в правилната лента.

„Спирането му беше инициирано от полицай от полицейското управление на Саг Харбър и след разследване беше установено, че  Тимбърлейк е управлявал автомобила си в нетрезво състояние“, се казва в изявление на отдела.

Саг Харбър е крайбрежно селище на около 160 км от Ню Йорк. През лятото то е любимо място за богати туристи

Когато полицаите спрели Тимбърлейк около 00:30 след полунощ във вторник, те го били следили около половин миля, съобщи TMZ.

Съобщава се, че той имал зачервени очи и силно миришел на алкохол, но казал на полицаите, че е изпил само едно мартини.

Това не е първият път, в който алкохолът създава проблеми на Джъстин.

В момента Тимбърлейк е на турне с планирани два концерта в United Center в Чикаго, Илинойс. на 20 и 21 юни, последвани от две шоута в Madison Square Garden в Ню Йорк.

След освобождаването му без гаранция във вторник сутринта, Тимбърлейк трябва да се яви отново в съда на 26 юли. Изпълнителят трябва да изнесе концерт в Краков, Полша, точно тогава.


Анкета

Ще гласувате ли на изборите през октомври?


Резултати