Понеделник, 24 Юни 2024
           
Развлечения

Дженифър Лопес отменя турнето си

   
Дженифър Лопес отменя турнето си

По всичко личи, че Дженифър Лопес в момента преминава през един много наситен с емоции и събития период. След известно затишие, тя възобнови работата си както в музикалното студио, така и на снимачната площадка. В същото време обаче светлините на прожекторите са насочени и към личния ѝ живот, предвид твърденията напоследък, че бракът ѝ с Бен Афлек не върви, пише Lifestyle.

Миналият месец в Netflix бе премиерата на новия филм с участието на Джей Ло - Atlas. И изглежда, че той се радва на силен интерес от страна на зрителите, тъй като вече е най-гледаният в стрийминг платформата в 55 страни.

По-рано тази година, през февруари, Дженифър Лопес зарадва феновете си и с нов албум. This Is Me...Now бе специален, тъй като излезе и с придружаващи го два филма и постави на фокус нейната любовна история с Бен Афлек. Припомняме, че двамата възродиха романса си, след като преди повече от двайсет години отмениха първия си годеж.

През последните дни обаче в медийното пространство активно се коментира, че бракът на Джей Ло едва се крепи. Въпреки че двамата са били забелязани заедно последно в четвъртък, 30 май, се твърди, че отношенията им са доста обтегнати.

На фона на тези неприятни твърдения обаче последва нова доза лоши новини. А те идват от самата Дженифър Лопес.

В изявление на сайта си OntheJLo тя е обявила, че отменя турнето си, което трябваше да започне този месец и да продължи до август. Като причина за решението ѝ е посочено, че има нужда от повече време, за да бъде с децата си, семейството и близките си приятели, пише People.

Певицата уточнява, че не ѝ е било лесно да вземе това решение и е "разстроена, че разочарова феновете си".

"Моля, знайте, че не бих направила това, ако не чувствах, че е абсолютно необходимо. Обещавам, че ще ви се реванширам и всички отново ще бъдем заедно. Обичам ви толкова много. До следващия път", завършва тя.

Засега няма повече информация относно отмяната на турнето, освен че е пояснено как хората, закупили билети, могат да получат парите си обратно.