Понеделник, 20 Май 2024
           
Развлечения

Хейли и Бийбър очакват първото си дете

   
Хейли и Бийбър очакват първото си дете

Слуховете за бременността на Хейли се носят от дълго време, но моделът ги отричаше. След като Хейли пропусна Met Gala, феновете ѝ отново заговориха за евентуално попълнение в семейството. А наскоро запознати разкриха, че двойката има проблеми в брака. Самите те неведнъж са коментирали тези слухове и са казвали, че се справят добре, пише БГНЕС.

Джъстин и Хейли се запознават през 2009 г., а през 2016 г. имат кратък романс. След като скъса с Хейли, Бийбър се върна при любовницата си Селена Гомес, с която по това време или скъсваше, или възобновяваше връзката си. След като Бийбър и Гомес се разделиха окончателно, Джъстин отново започна да се среща с Хейли. През 2018 г. стана известно за годежа им, а още няколко месеца по-късно те се ожениха.

По това време Хейли често обвиняваше Селена Гомес, че уж тя е причината за раздялата им. Самата Гомес заяви, че след раздялата с Бийбър е била депресирана и се е изправяла пред психически проблеми. Самите Селена и Хейли отричат каквато и да е вражда. Веднъж Бийбър призна също, че иска да има дете, но се страхува, че ще се сблъска с тормоз за това.