Петък, 17 Май 2024
           
Развлечения

Филип Киркоров спрял да говори и да пее

   
Филип Киркоров спрял да говори и да пее

Филип Киркоров заяви, че не бил отварял устата си да обели нито една дума в продължение на цели 40 дни. Това призна самият екстравагантен певец в изповед в социалните мрежи. Руската музикална звезда проговорила чак на рождения си ден. Киркоров споделя, че след 40-дневното мълчание, най-много от всичко му се пее, пише Факти.

Изпълнителят разкрива, че трагичният атентат в Москва от 22 март е тежал толкова на сърцето му, че той не е искал да отрони и думичка.

„В деня на рождения ми ден искам да пея. Искам да живея. 40 дни мълчах, 40 дни от нечовешката трагедия в Крокус времето спря за мен.
( бел. ред. - терористичният атентат в зала Крокус Сити Хол, където загинаха 145 по официални данни) И сега, в деня, когато моята красива майка ми даде живот, бих искал да благодаря за изминалата година, годината на големите трагедии, годината на загубата, годината, която ме обърна с главата надолу и ме разтърси“, споделя звездата с български корени, като добавя, че за празника си подарява на феновете си с надежда нова песен.

"Точно преди 30 години, точно на 30 април почина мама... отсега нататък този ден се превърна в ден на скръб за мен. Не вярвайте на хора, които ви казват, че болката и мъката преминават с възрастта... По дяволите, тази болка не минава, обратното е... Мамо, толкова много ми липсваш...", пише още Киркоров, който губи майка си на същия ден, в който празнува и рожден ден.