Събота, 04 Май 2024
           
Новини

МВР пусна видео, в което Димитър Стоянов заплашва с пистолет

   
МВР пусна видео, в което Димитър Стоянов заплашва с пистолет

МВР публикува видео от охранителните камери, на което е записано нападението на разследващия журналист от BIRD.BG Димитър Стоянов, въоръжен с пистолет.

"Във връзка с появили се спекулации, уточняваме че журналистът Димитър Стоянов е задържан за 24 часа за хулиганство и заплаха с оръжие. Задържането е след получен сигнал в полицията от гражданин", уточниха от пресцентъра на МВР в съобщение до медиите.

Журналистът Димитър Стоянов е бил задържан за 24 часа, предаде БНР. Причината е, че е заплашил с оръжие служител на НАП, който се е оплакал в полицията. Случката се разиграла вчера около 18.30 ч. в столичния квартал "Хаджи Димитър".

От МВР потвърдиха за ареста на Стоянов.

По-рано през вчерашния ден Стоянов публикува в социалните мрежи пост, в който твърди, че е бил нападнат.

"Дори и когато си пазаруваш кротко, винаги се намира някой тъпак, който да те нападне, защото пазаруваш от магазин, който той не харесва. Ако не се уплашиш, ще избяга и после ще те нападне в гръб, ще те издере като гневна жена и ще обясни как ще те убие. А ти дори нямаш идея от къде ти е дошло. Още се чудя провокация ли е или идиот", написа той в профила си във Facebook.

Линк към видеото:

https://youtu.be/IqVyVn189NU