Понеделник, 29 Апр 2024
           
Развлечения

Продължение за Джон Сноу от „Игра на тронове“ няма да има

   
Продължение за Джон Сноу от „Игра на тронове“ няма да има

Това съобщи актьорът Кит Харингтън

Актьорът Кит Харингтън, който изпълнява ролята на Джон Сноу в поредицата „Игра на тронове“, каза, че продължение на сериала няма да има. То трябваше да е посветено именно на неговия герой, пише NOVA

„В момента няма планове за това. Нищо не е обсъждано в близко бъдеще. Нахвърлихме няколко идеи. Нищо не се зароди и засега ще го оставим“, каза Харингтън, докато промотираше новия си криминален филм „Кръв за прах“ (Blood for Dust).

„Игра на тронове“ приключи през 2019 г. след осем сезона, но още тогава се заговори за спинофи. Феновете чакаха три години за единствения излъчен досега - предисторията „Домът на дракона“. Действието се развива два века преди историята за династични борби сред благородническите семейства на кралство Вестерос за контрол над Железния трон.

Премиерата на втория сезон на „Домът на дракона“ е насрочена за 16 юни. Феновете, жадни за повече от историите за Вестерос, могат да очакват друга предистория - "Seven Kingdoms: The Hedge Knight". Миналата седмица от студиото обявиха, че актьорите Питър Клафи и Декстър Сол Ансел ще участват в главните роли в сериала, чието действие се развива 100 години преди „Игра на тронове“.