Събота, 27 Апр 2024
           
Развлечения

Хари и Меган с топли пожелания към Кейт Мидълтън след диагнозата й

   
Хари и Меган с топли пожелания към Кейт Мидълтън след диагнозата й

Новината за онкологичното заболяване на Кейт Мидълтън, която тя лично съобщи чрез видео в социалните мрежи в петък следобед, дойде доста шокиращо за всеки, който се интересува от кралското семейство.

Хиляди хора изпратиха добрите си пожелания към принцесата на Уелс, която не уточни точно с какъв рак е диагностицира, но обясни, че е открит в ранна фаза и тя вече се подлага на превантивна химиотерапия.

Сред изпратилите благопожелания на Кейт са и принц Хари със съпругата му Меган. Те са се свързали лично с принц Уилям и Кейт, за да изразят подкрепата си. Списанието обаче споделя още, че Хари и Меган са направили и официално изявление по темата.

"Желаем здраве и бързо оздравяване на Кейт и семейството й, и се надяваме да могат да могат да се справят това спокойно и далеч от общественото внимание." Това е било изпратено от представители на херцога и херцогинята на Съсекс до People часове след обявяването на диагнозата на Кейт.

Припомняме, че двете двойки - принц Уилям и Кейт, и принц Хари с Меган, последно са били заедно през септември 2022 г., когато участваха във възпоменателните събития за смъртта на Елизабет Втора в Уиндзор (заглавната снимка).

Източник: Lifestyle