Събота, 27 Апр 2024
           
Развлечения

Лили Иванова изправи на крака публиката в легендарната зала „Флаже“

   
Лили Иванова изправи на крака публиката в легендарната зала „Флаже“

Примата Лили Иванова на 6 март бе звездата на сцената на престижната зала „Флаже“ в Брюксел. Пред многобройна публика, в която имаше дипломати, евродепутати и много нейни фенове, тя изнесе близо двучасов концерт.

Публиката възторжено аплодира певицата, а най-хитовите парчета изслуша на крака. Много от хората споделиха, че са пътували до Брюксел специално, за да видят своята любима музикална звезда.

„Концертът на Лили Иванова в Брюксел беше събитие, което присъстващите няма да забравят“. Това сподели основателят на Българската културна асоциация в Белгия Таня Станева след концерта.

„Хората стояха прави, пееха, ръкопляскаха, снимаха. След всяка песен публиката ставаше на крака и започваха продължителни аплодисменти, все едно е последната ѝ песен и не им се иска тази магия да свърши. Вероятно сетивата на българите в чужбина са по-силни. Нямам друго обяснение за преживяното снощи. За такава публика мечтаят всички артисти. За нея, каквото и да кажа ще е недостатъчно“, разказа Станева.

Тя посочи още, че след концерта Лили Иванова е благодарила на публиката „много сърдечно и развълнувано“.

„Гледаш я крехка като статуетка, а такава сила и власт над публиката има. На всеки един от екипа си благодари поименно и направи красив реверанс. Екип мечта! Машина! Безкомпромисни професионалисти и перфектна организация. Давам си сметка колко труд е положен за изпипване и на най-малкия детайл“, допълни българката.