Събота, 11 Май 2024
           
Политика

И Кирил Петков настоя за разговори

   
И Кирил Петков настоя за разговори
  BGNES

За разговори настоя и Кирил Петков. Пред медиите в Партийния дом той иска да се разговаря по текста, предложен от партията или ГЕРБ да предложат техен.

Всички да се откажем от политическото начало в регулаторите, призова Петков и поиска реална реформа в съдебната система и всички да се откажат от контрола във ВСС. Нека да се успокоим и да седнем на масата, поиска Петков. Не става дума за червени линии на ПП-ДБ, става въпрос за червени линии на обществото, посочи той.

Хората не искат поредните измислени истории, които им се сервират  заяви депутатът Емоциите свършиха, време е колегите да се върнат на масата на преговорите, по мнението му. На никой не му трябват избори, смята Кирил Петков. Аз съм в пълна готовност да седнем на преговори, да излъчим преговорни екипи, поиска още депутатът. Меморандумът бил открита, публична дискусия.

Не е нормално всеки да излиза в НС да говори, а службите да са си същите, по мнението му. Регулаторите трябвало да са независими, а АДФИ не е регулатор. Но е на мнение, че вече нещата не зависят само от един човек или както той каза:" Не зависи от Бойко". Време е да оберем емоциите и да започнем да си говорим, смята Петков.

news.bg