Събота, 27 Апр 2024
           
Развлечения

Разкриха подробности за продължението на Squid Game

   
Разкриха подробности за продължението на Squid Game

Феновете са в трепетно очакване на завръщането на Squid Gamе тази година. Съизпълнителният директор на Netflix Тед Сарандос подсказа, че предстоящият втори сезон ще ни обърка.

Сарандос посети снимачната площадка на Squid Game сезон 2 през миналия уикенд по време на двудневното си пътуване до Южна Корея.

В изявление, споделено чрез Netflix, Сарандос казва: „Не можех да посетя Корея, без да изпитам продукцията на едно от най-очакваните ни шоута за 2024 г. – вторият сезон на Squid Game.“

„Визията на режисьора Хуанг е толкова силен пример за това как корейски и неанглийски заглавия могат да бъдат автентични на местно ниво, докато намират нова международна публика в Netflix“, каза Сарандос.

Според говорителя на президента шефът на Netflix и президентът са обсъдили развитието на „културния съюз“ на двете страни чрез сътрудничеството на корейско съдържание и глобални платформи в САЩ, съобщи The Korea Times в неделя.

Още през април 2023 г. Сарандос каза, че „през следващите четири години ще инвестираме 2,5 милиарда долара в Корея“.

По-рано този месец Netflix показа първите кадри от втория сезон на Squid Game, чиято точна дата на пускане все още не е потвърдена.

Кадрите включваха Главния човек и Продавача, изиграни от Лий Бюнг-хун (познат на западната публика от филмовата  "Великолепната седморка" ) и Гонг Ю (от "Влак за Пусан", "Тихото море" и други корейски филми ). Двамата мистериозни герои са сред завръщащите се членове на актьорския състав в новия сезон.

През юни миналата година Netflix разкри и звездния финален актьорски състав на втория сезон, включително Парк Гю-Йонг (от "Sweet Home" и "Celebrity" на Netflix), който ще изиграе нов герой в шоуто.

Вторият сезон на "Squid Game" ще бъде достъпен за стрийминг в Netflix по-късно тази година.