Събота, 27 Апр 2024
           
Развлечения

„Един за друг“ стартира тази вечер със седем нови двойки и луда надпревара

   
„Един за друг“ стартира тази вечер със седем нови двойки и луда надпревара

Най-позитивното любовно предаване “Един за друг” ще посрещне седем нови двойки във Вилата на любовта. Премиерният епизод на риалити формата ще се излъчи тази вечер, в Деня на влюбените, от 20:00 ч. по NOVA. Смелите кандидати да изпитат любовта си ще се впуснат в луда надпревара под зорките погледи на новия тандем водещи - Мария Игнатова и Емо Чолаков. Специално участие ще вземат и любимците на зрителите от четвъртия сезон на шоуто - Криси и Арти, Ванката и Сани и Елена и Пламен.

Серия от изпитания ще изненадат участниците на прага от предизвикателството на живота им. Първата задача пред тях ще е да редуцират багажа си до 40 кг. Една от двойките обаче ще пристигне при Мария и Емо с рекордните 160 кг. лични принадлежности. Очаква ги още близка среща със скарата на Ванката и Сани, където пък ще им се наложи да качват килограми. На следващата станция ще ги посрещнат Елена и Пламен, които ще тестват координацията им със забавна задача, а финалната спирка ще е митницата, където Криси и Арти ще взимат финалното решение имат ли място двойките във Вилата на любовта.

 

Един за друг

NOVA / Красена Ангелова

 

Фаворитите от сезон 4 Криси и Арти ще бъдат гости в премиерния епизод на подкаста “Един без друг”, в който заедно с водещата Денислава Велкова ще обсъждат първите седем двойки, прекрачили прага на Вилата на любовта. Те ще споделят своя опит и ще разкажат интересни случки от участието си в "Един за друг”. Подкастът ще се излъчи в 23:00 ч., веднага след края на премиерния телевизионен епизод, и ще бъде достъпен в NOVA PLAYVbox7 и YouTube.

След премиерните епизоди на 14 и 15 февруари, петият сезон на “Един за друг” ще се излъчва от петък до неделя в 20:00 ч. по NOVA.

Романтичното риалити ще предизвика силата на любовта на 13 нови двойки, които ще изпитат връзката си пред погледа на телевизионните зрители в преследване на голямата победата и изкушаваща награда.