Понеделник, 04 Мар 2024
           
Развлечения

Бионсе стартира нова ера в кариерата си, издава нов албум в кънтри стил

  12.02.2024 13:33  
Бионсе стартира нова ера в кариерата си, издава нов албум в кънтри стил

Дивата Бионсе стартира нова ера в кариерата си с издаването на нов албум в кънтри стил. Проектът беше обявен от самата изпълнителка в неделя по време на финала на Super Bowl. Към момента заглавието на осмия студиен албум на звездата не е известно, но се знае, че той ще бъде издаден на 29 март, пише Факти.

В официалната страница на Бионсе, както и в профилите ѝ в социалните мрежи, беше споделен и трейлър към проекта. С обявяването на албума, Бионсе пусна и два чисто нови сингъла - “Texas Hold Em” и “16 Carriages”. New York Times пише, че новият проект най-вероятно ще се превърне в своеобразно продължение на „Renaissance“, като към момента се използва работното заглавие „Act ii”

Музикалните критици пишат, че в стилово отношение музиката от предстоящия албум се вписва категорично в жанра кънтри с корени от Хюстън. Феновете на звездата несъмнено ще бъдат провокирани от своята любимка, която този път ще им поднесе нещо различно от R&B. Бионсе завърши световното си турне Renaissance през октомври миналата година като пожъна исторически успех.

Албумът “Act II” ще служи като втора част от проекта в три части " Renaissance ". Първата част миналата година беше посрещната с одобрение от критиката и почитателите на звездата.