Събота, 27 Апр 2024
           
Политика

Борисов с ултиматум: Външно за ГЕРБ или избори 2 в 1

   
Борисов с ултиматум: Външно за ГЕРБ или избори 2 в 1
  BGNES

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов втвърди тона към партньорите в сглобката и им постави ясно условие, за да продължи управлението. Пред медиите в Партийния дом направи коментар по актуалните политически теми.

Той захапа PR на ПП заради изказването на Николай Денков, че иска Външно министерство, за да се чува гласа на ПП. Борисов настоява да се чува гласа на правителството. Петков му написал съобщение "Държиш ли си на мъжката дума", като това е за Закона за плажовете. И понеже си държал на мъжката дума, днес точката е вкарана в дневния ред на парламента. Кажи на Кирил да не идва, обърна се Борисов към Найо Тицин, който е от пресцентъра на ПП и слуша изказването на лидера на ГЕРБ в кулоарите.

Приемаме Закона и приключваме, категоричен бе лидерът на ГЕРБ. Бойко Борисов попита дали не се чува техният глас (на ПП) сега в САЩ чрез министрите в делегацията, която е там на официално посещение.

Той е категоричен - Мария Габриел премиер и външен министър на ГЕРБ. Лидерът на ГЕРБ обяви- не се ли случи ротацията отиваме на избори 2 в 1.

news.bg