Неделя, 28 Апр 2024
           
Развлечения

Майли Сайръс и гаджето ѝ Макс Морандо вече живеят заедно

   
Майли Сайръс и гаджето ѝ Макс Морандо вече живеят заедно

Изглежда, че Майли Сайръс и гаджето ѝ Макс Морандо са направили голяма крачка напред. 31-годишната певица и 25-годишният барабанист живеят заедно, пише Факти.

"Тя е много щастлива с него," казва източникът и допълва: “Майли се е променила много през последните няколко години. Тя изглежда по-спокойна и хармонична. Всички обичат Макс. Той е страхотен човек, а тя е много щастлива с него. Той пази личния си живот и не обича да се появява в пресата. Това е добре за нея."

Сайръс завоюва голяма победа на 66-ите годишни награди "Грами" в неделя, като спечели първата си награда "Грами" за най-добро поп солово изпълнение и второ грамофонче за запис на годината за летния ѝ хит "Flowers". Тя се качи на сцената, за да изпълни хита, по време на което се появи с впечатляваща сребриста визия, наподобявайки покойната икона Тина Търнър.

Майли отправи благодарствено послание към гаджето си в речта си по приемането на наградата. В допълнение към благодарността към екипа си, изпълнителката на "Wrecking Ball" благодари на майка си Тиш и сестра си Бранди, които седяха в публиката, както и на Морандо, когото нарече "моята любов."

По време на събитието двойката беше заснета да се целува, докато седеше заедно по време на церемонията със семейството на Майли Сайръс.

За пръв път се заговори за връзка между поп звездата и Морандо през 2021 г., когато тя беше водеща на нейното специално предаване на NBC Miley’s New Year's Eve Party. Те бяха снимани да се държат за ръце зад кулисите и да танцуват заедно.

Преди това двойката беше видяна да присъства на модното шоу на Gucci "Love Parade" в Лос Анджелис през ноември 2021 г., а двукратната носителка на "Грами" сподели снимка, на която са заедно по време на събитието, в своя Instagram. Морандо също така допринася за албума на Майли - Endless Summer Vacation, като получава авторски и продуцентски права върху песните Handstand и Violet Chemistry. А през март 2023 г. Сайръс и Морандо се появиха заедно на ревюто на Versace в Лос Анджелис.