Четвъртък, 02 Май 2024
           
Коментари

Любомир Стефанов: Радев спекулира с недомлъвки за бунт в задния двор, липсват му опитни партийни функционери

   
Любомир Стефанов: Радев спекулира с недомлъвки за бунт в задния двор, липсват му опитни партийни функционери
  BGNES

„Дали регистрираната търговска марка „Трети март” е изстрел в десятката, може да каже Весела Лечева. Според спектъра на дейности тя може да се занимава от внос на метеорити от Луната до износ на фураж от Венера. Потенциал за нова партия има, той е в рамките на 20-25%. Той се увеличава от неумението на управляващите да обясняват, да говорят на човешки език. Затова президентът спекулира – с недомлъвки, с намеци, с хора от близкото му обкръжение, че е два ли не той готви бунт в задния двор”. Това заяви политологът Любомир Стефанов пред Нова нюз.

Според него в момента липсват опитни партийни функционери като Румен Петков, които може да направят партийни структури. „Не виждам как Радев си подава оставката на 3 март, за да стане партиен лидер. Пеевски влиза в този мач, твърдо убеден, че ще смъкне Радев на неговото ниво, ако не и под него”, каза Стефанов. 

Той изрази съмнение, че американският президент Джо Байдън има време в този момент да се среща с когото и да е по повод визитата на премиера Николай Денков в САЩ, която предизвика спор между него и Бойко Борисов, дали трябва да се харчат пари за подобни пътувания.