Четвъртък, 02 Май 2024
           
Свят

ТикТок видео събра близначки, откраднати и продадени след раждането си

   
ТикТок видео събра близначки, откраднати и продадени след раждането си

Ейми и Ано са еднояйчни близначки. Точно след като се раждат, те са отнети от майка им и продадени на различни семейства. Години по-късно те се откриват случайно благодарение на телевизионно шоу за таланти и видео в ТикТок. Докато се ровят в миналото си, те осъзнават, че са сред хилядите бебета в Грузия, откраднати от болници и продадени, които сега търсят отговори, пише OFFNEWS

Екипът на Би Би Си се среща със сестрите в Германия. Те са пътували от Грузия до Лайпциг с надеждата да най-накрая да се запознаят с родната си майка.

"Уплашена съм, наистина уплашена. Не съм спала цяла седмица. Това е моят шанс най-накрая да получа някои отговори за това, което ни се случи", казва Ейми, докато марширува из хотелската си стая.

Социалните мрежи, или как да намериш сестра си

Това е краят на едно дълго пътуване. Историята за това как Ейми и Ано се откриват една друга започва, когато те са 12-годишни.

 

Ейми Хвития била в къщата на кръстницата си близо до Черно море и гледала любимото си телевизионно предаване "Грузия търси талант". На екрана видяла танцуващо момиче, което изглежда досущ като нея. Двете не само си приличали, а били направо идентични.

"Всички се обаждаха на майка ми и питаха: "Защо Ейми танцува под друго име?", спомня си тя.


Анкета

За кого/как ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 9 юни?


Резултати