Четвъртък, 02 Май 2024
           
Развлечения

Очилата на Дженифър Лопес

   
Очилата на Дженифър Лопес
  БТА

Когато става въпрос за мода, максимата, че "и малкото е много" не важи за Дженифър Лопес.

54-годишната звезда бе една от нещата, които трябваше задължително да бъдат видени на ревюто на Schiaparelli за пролет/лято 2024 по време на Седмицата на модата в Париж.

Както винаги Джей Ло изпъкна на събитието със своя стайлинг, издържан изцяло в естетиката на екстравагантната модна къща, създадена от прочутата дизайнерка Елза Скиапарели. Лопес беше облечена в пищно бяло палто, изработено от наслоени цветни листа.
 

 

Дженифър Лопес очила

БТА

 


За да завърши визията си, американската звезда не пожали аксесоари, започвайки с малка черна чанта, украсена с хромирани устни - още една от запазените марки на стила Schiaparelli. Джей Ло носеше и големи метални обеци, които бяха в тон със златните върхове на обувките, колана и чантата й.


Безспорно най-въздействащият елемент от облеклото на Лопес бяха очилата й - златни, кръгли и наподобяващи очи на огромно насекомо.
 

 

Дженифър Лопес очила

БТА

 


Разбира се, Дженифър не спря само там. Тя също така разкри дръзка промяна в прическата си, като се появи с нетипично къса за нея коса.

 

Дженифър Лопес очила

БТА

 


Модното ревю, което се проведе на Place Vendôme, Дженифър Лопес изгледа от първия ред в компанията на Зендая и други звезди.


Анкета

За кого/как ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 9 юни?


Резултати