Неделя, 08 Сеп 2024
           
Новини

Представители на СУ Св. Климент Охридски спечелиха студентския конкурс Като Бернайс 2023

   


На 24-ти ноември на официална церемония в ЛК “Перото” бяха раздадени наградите на студентския конкурс “Като Бернайс” 2023 г. Темата на конкурса тази година беше Изграждане на “Мотивираща кампания, която да насърчи целевата аудитория да премине от Едисоновата крушка към LED осветление”.

Първото място грабна отборът на Виктория Танова, Георги Бонев и Габриела Нейчева, възпитаниците на Факултета по журналистика и масова комуникация към Софийския университет, с ръководител ас.д-р Карапенчев. Студентите.

На второ място се класира отборът на Радослав Стоянов, Виктория Латинова и Моника Павлова от СУ ” Св. Климент Охридски” с ментор ас. д-р Йордан Карапенчев.

На трето място се класира отборът на Виктория Сашкова, Кристина Ангелова и Камелия Димова от СУ ” Св. Климент Охридски” с ментор ас. д-р Йордан Карапенчев.

Според бъдещите PR специалисти изкуственият интелект не застрашава бъдещето на тази професия, но би могъл да бъде много полезен в подготовката на една кампания.

Бих искал да изкажа своите специални благодарности към колегите преподаватели –случващото се в университетите в България искрено ме радва, тъй като там се подготвят безупречни кадри, които по-късно идват в бизнеса със солидна подготовка“, сподели след финала на конкурса Иван Янакиев, председател на БДВО.


Анкета

Ще ходите ли/ходихте ли на почивка това лято?


Резултати