Понеделник, 04 Мар 2024
           
Политика

Секретар на президента: Кириле, иди си!

  21.11.2023 15:38  
Секретар на президента: Кириле, иди си!
  BGNES

Секретарят по сигурността и отбраната на президента Румен Радев - Димитър Стоянов, направи на страницата си във Фейсбук кратка оценка на ситуацията в страната след като минаха и изборите за местна власт. Според него обстановката у нас е "шизофренична", и определи управлението на кабинета "Денков" като "импотентно" на калпава сглобка".

Вижте целия пост на президентския съветник:

Политическата обстановка в България е тотално шизофренична!

Правиш коалиция, упс сглобка, с опонентите си, които си определил за мафия, за членове на коалиция "Магнитски", арестуваш лидера на обвинчваната в далавери партия и след това заедно сядат на управленската софра. 

Председател на парламентарна група, мандатоносител, заплашва министри от собствения им кабинет! Министри от кабинета обвиняват депутати в оказан натиск и влияние със служебно положение! 

И ако до 2021 г. изпълнителната власт диктуваше какво да прави парламента, то сега сме свидетели на непрекъсната намеса на парламента в дейностите на изпълнителната власт!

Конституция ли? А да, тя трябва да се промени защото така е казано в записа, а не защото е необходимо!

А министър-председателят послушно е навел главица и се съгласява с всичко! Няма доверие на този или онзи министър, пречи му президента, службите не са "негови" ...

Оправдания за абсолютно импотентното управление на калпавата сглобка!

И на края след днешното интервю по Нова, мога с чиста съвест да кажа това, което казах и през 2020 г. - Кириле иди си!


Анкета

Чакате ли ротацията на правителството?


Резултати