Сряда, 29 Май 2024
           
Новини

ГЕРБ задраска избора на местната структура Корнелия Маринова за нов мандат в Ловеч

   
ГЕРБ задраска избора на местната структура Корнелия Маринова за нов мандат в Ловеч

От централата на ГЕРБ не подкрепят кандидатурата за кмет на Ловеч на Корнелия Маринова, която управлява града в момента, пише OFFNEWS

Това съобщи тя във Фейсбук профила си.

Маринова благодари на съгражданите си, защото са я направили "два пъти народен представител, председател на общинския съвет и два пъти кмет на Ловеч". 

Тя е била единствена номинирана за нов мандат и единодушно подкрепена от общинската структура на партията в града, както и от областния координатор на ГЕРБ. 

Във вчерашния ден бях уведомена от представител на централата на ГЕРБ, че кандидатурата ми няма да бъде подкрепена от централното ръководство. За мен кметският пост или листата за общински съвет никога не са били самоцел - беше тежка отговорност, която винаги съм се опитвала да нося с достойнство. За мен Ловеч не е пост, не е стол, не е длъжност – за мен Ловеч е и ще остане кауза! За да може ГЕРБ да се справи по възможно най-добрия начин в настоящата ситуация, още днес ще депозирам оставката си като общински ръководител. На всички, които бяха до мен в годините, благодаря! Натрупах опит, експертиза и контакти, които и в бъдеще ще използвам за доброто на Община Ловеч, разказва Маринова. 


Анкета

За кого/как ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 9 юни?


Резултати