Сряда, 29 Май 2024
           
Новини

Насилникът от Свищов ''разходил'' из града приятелката си, за да я ''покаже'', след като обръснал косата ѝ

   
Насилникът от Свищов \'\'разходил\'\' из града приятелката си, за да я \'\'покаже\'\', след като обръснал косата ѝ

Задържаният 28-годишен мъж в Свищов, който обръсна косата на приятелката си и я преби пред очите на двете им деца, я унизил и като решил да "разходи" 27-годишната из града, за да я "покаже", пише OFFNEWS

Това става ясно от съобщение на Районната прокуратура във Велико Търново. 

Сигналът е подаден от началник отдел "Закрила на детето", след като пострадалата потърсила помощ там. 

Разследващите установили, че момичето имало връзка с мъж с инициали П.В. След като се разделили в началото на август, пострадалата наела квартира, в която заживяла на семейни начала с Е.Е., заедно с двете си деца. 

На 13 август бившият приятел на 27-годишната нападнал и причинил телесна повреда на настоящия - с инициали Е.Е., за която впоследствие Е.Е. обвинявал момичето.

 

Близо месец по-късно - на 10 септември, Е.Е. казал на приятелката си, че ще се махне от града и тя трябва да гледа децата сама, но тя отказала. Тогава той я издърпал за косата и я ритнал няколко пъти в крака.

Два дни след това мъжът отново обвинил жената, че му трябват пари за адвокат, за да осъди бившия ѝ мъж. След това я принудил да си избере - дали да ѝ отреже косата, или да я убие. Е.Е. взел машинка и обръснал главата ѝ. По-късно през деня я извел по улиците на града, за да покаже, че е остригана.

На следващия ден пострадалата потърсила помощ в отдел "Закрила на детето".

Жената е разпитана и освидетелствана. Разпитани са свидетели разпит на свидетели, назначена е съдебномедицинска експертиза, изискани са социални доклади.

Е.Е. е привлечен като обвиняем за причиняване на лека телесна повреда и принуда в условията на домашно насилие, както и хулиганство, което се отличава с изключителен цинизъм.


Анкета

За кого/как ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 9 юни?


Резултати