Вторник, 18 Юни 2024
           
Развлечения

Шоута на Рачков се превръща в екстремна Арена

   
Шоута на Рачков се превръща в екстремна Арена

Вторият епизод на най-забавното предаване в ефира на NOVA - “С Рачков всичко е възможно”, ще посрещне нови 8 безстрашни участници, любими играчи от екстремното риалити “Игри на волята: България”. Тази неделя в 20:00 часа те ще излязат на Арената на шоуто, готови да се впуснат в лудите предизвикателства на любимия водещ Димитър Рачков, пише DARIK

Евгения Джаферович, Филип Атанасов, Мирослава Профирова, Неделчо Богданов, Стратимир Георгиев, Димитър Морунов, Димитър Лефтеров и Мирела Илиева ще премерят сили в неподозирани игри, които ще тестват тяхната воля, танцувални умения, точност с воден пистолет и гъвкавост. Този път залогът на Арената ще е само един - забавлението на зрителите.

Екстремните гости ще излязат от зоната си на комфорт с едни от най-обичаните игри в шоуто като “Ти, лети, лети”, която ще изпрати Мирела и Неделчо във въздуха, последвани от самия Рачков, и “Ко, каза, ко”, която ще тества комуникацията на две нови племена, сформирани в шоуто. Te ще изпитат и пет изцяло нови предизвикателства, които изискват комплексни умения като точни подскоци и завидни музикални познания.

За първи път “С Рачков всичко е възможно” ще изпрати участниците в “Тъмна Индия”. Те ще влязат в най-новата лудост - напълно тъмна стая, в която няма да виждат нищо.

Зрителите на NOVA ще проследят изпълнението на задачите чрез специални камери за нощно виждане. В тъмната стая не прониква абсолютно никаква светлина, което ще затрудни гостите до краен предел, а предметите в нея ще предизвикат невиждани реакции в участниците.


Анкета

За кого/как ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 9 юни?


Резултати