Петък, 19 Юли 2024
           
Политика

Деян Николов: Министър Тодор Тагарев има много малко общо с България

   


Ще бъде национално предателство да подарим своите БТР-и на Украйна и да купим от САЩ, каза той.

„Военният министър Тодор Тагарев има много малко общо с България, човекът е работил с украинското правителство, има проекти с тях. Изпитвам лека погнуса към това лице, смятам, че е национален предател. Редно е цялото правителство да подаде оставка, защото това е една от най-големите измами в модерната политическа история, която се случи”. Това заяви депутатът Деян Николов от „Възраждане” в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS, пише NOVA

„Ако сега се окаже, че изпратим своите БТР-и на Украйна и ще закупуваме от САЩ други 100 за 1,5 млрд. долара, при условие, че преди месец ни бе обяснявано, че нямаме нужда от тях, това е национално предателство”, заяви Николов.

Запитан дали Русия не се опитва да направи Черно море арена на сблъсък, той отговори, че Черно море може да се окаже арена на политически сблъсък между НАТО и Русия и това е заплаха за националната сигурност на България. „Всякакъв вид ескалация в Черно море е притеснителна. Ние трябва да гледаме нашите интереси и нашата сигурност”, допълни Николов.

Запитан за петолъчките в сградата на бившия Партиен дом, той каза, че не му пречат, важното е да се върши работа.


Анкета

Кой ще спечели евро 2024?


Резултати