Вторник, 18 Юни 2024
           
Коментари

Слави Трифонов за мигрантския наплив: България е като разграден двор

   
Слави Трифонов за мигрантския наплив: България е като разграден двор

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифон е афектиран от липсата на отговорност у отговорните ни институции и бездействието им с мигрантския наплив у нас.

"Добре бе хора, не ви ли писна всеки ден да чувате как хващат мигранти, как всеки ден ставаме свидетели на катастрофирали микробуси, натъпкани с нещастни хорица, които нямат въздух, измират и пълнят българските новини с нещастие и срам? Казвам срам, защото границата на нашата държава всъщност не съществува. Всъщност, тя съществува, но няма кой да я пази!", пише той в пост, споделен във Facebook.

"Вие съмнявате ли се, че граничните полицаи вероятно са в далаверата?", пита Трифонов и продължава: "Те или са в далаверата, или не работят, или не са достатъчно, или нямат добро оборудване, а най-вероятно всички тези неща взети заедно. И кой е виновен? Виновен е този, дето носи отговорност. Отговорността е в това правителство, заченато в срам и съставено от аматьори".

Според него за последния месец в държавата са заловени 1910 мигранти.

"А представяте ли си колко не са заловени… най-вероятно в десетки пъти повече. Нашата държава е разграден двор и какво като сме от ЕС, като всеки афганистанец може да влезе в България и да излезе, когато си поиска", заключава лидерът на ИТН.


Анкета

За кого/как ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 9 юни?


Резултати