Петък, 19 Юли 2024
           
Коментари

Христо Петров: Зад Възраждане стоят българските служби, а техният лидер се казва Румен Радев

   


„Целувката между г-н Радев и Гешев доста повече би ме отвратила“, коментира пред бТВ депутатът от ПП-ДБ - Христо Петров, по повод изказване на президента Румен Радев. 

„Формацията беше създадена от Кирил Петков и Асен Василев с подкрепата на Румен Радев. Отчитам го като моя лична вина, че съм се заблудил по отношение на президента“, допълни той.

Той коментира днешните сблъсъци в парламента между депутати от ПП-ДБ и „Възраждане“.

„Един човек и една партия излиза и казва „няма да разрешаваме на тези да говорят, защото не ни харесва“, „ще направим преврат, ако първата и втората партия направят правителство“. Къде е прокуратурата тук, къде е ДАНС. Това е призив към насилие, към преврат“, каза Христо Петров.

 По думите му „Възраждане“ не са създадени да управляват.

„Те са създадени, за да разрушат малкото, което е постигнато през последните 25 години в България. Зад тези хора стоят българските служби, а техният лидер се казва Румен Радев, така че никак не е лесно да бъдат спрени“, допълни Петров.

„По време на предизборната кампания всички от ПП и ДБ обикаляхме цяла България казвахме на нашите избиратели „гласувайте за нас, ще спечелим и ще накараме ГЕРБ да ни подкрепят“. Ние не спечелихме, но след всички преговори накарахме ГЕРБ да ни подкрепят“, заяви Ицо Хазарта.


Анкета

Кой ще спечели евро 2024?


Резултати