Вторник, 28 Май 2024
           
Коментари

Борисов: Целта на тези записи е да не се състави правителство

   
Борисов: Целта на тези записи е да не се състави правителство
  nova.bg

„Човек да няма телефон на днешно време. Превърнахме се в държава на записите. Мен ме записваха по тоалетни, по спални, по какво ли не. Изпадахте във възторг да коментирате. Във всяка правова държава нерегламентиран запис не се коментира”. Това коментира в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов твърденията на ПП-ДБ, че службите са правили нерегламентирани записи на депутати, пише NOVA.

„Нямам друг коментар по темата освен нечистоплътност”, подчерта той.

По думите му целта на тези записи е „да не се състави правителство”. „Целта е тази. Видяха, че всичко е много да се случи. Аз знам, че това обслужва много различни интереси, които не искат България да се стабилизира”.

„Не знам Кирил Петков какво знае. Не мога да коментирам нещо, което не знам. На негово място нямаше да коментирам. Това е нерегламентирано. Незаконно. Това е нечистоплътие. Защото вместо да си говорим за бюджета, кога ще довършим реформите – ние си говорим кой и как записал”, подчерта Борисов.

Попитан дали скандалът със записите ще повлияе на съставянето на кабинет той отговори: „На мен специално няма да ми повлияе. Мария Габриел води преговорите. Аз не участвам”.


Анкета

За кого/как ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 9 юни?


Резултати