Вторник, 18 Юни 2024
           
Коментари

Слави Трифонов за Лена Бориславова: Гледам до мен само бъдещи пандизчии

   
Слави Трифонов за Лена Бориславова: Гледам до мен само бъдещи пандизчии

Влизам днес в офиса, сядам и гледам до мен само подсъдими и бъдещи пандизчии. Сценаристите ги съди Лена Бориславова заради песничката за "Кака Лена". Тошко Йорданов го съди Асен Василев заради откраднатия софтуер. А мен ме съди Настимир Ананиев, но не знам точно за какво. Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов в личната си Facebook страница.

Ето го текста към целия пост:

Погледнах в очите другите подсъдими, видях тяхната болка, и често казано дори на мен ми стана малко мъчно. Казах си: "Гледай, какво нещо е – логиката подсказва, че чувствителни трябва да сме ние, все пак ние идваме от творчеството и изкуството, а рожбите на икономическите университети трябва да са корави и финансови акули, а то обратното…". Пих по едно кафе с колегите и им казах: "Дайте да се разходим в парка."

Те казаха: "Защо, Слави?" А аз казах: "Защото може да ни е за последно!“

И сега ще цитирам текста на единия от подсъдимите, песента, в която се пее: "Ние сме лошите в страшния филм." А в припева думите са, като че ли, точно за нежните и чувствителни души от "Продължаваме Промяната".

В припева се пее: "Изпратете ни без плач момичета, забравете даже наш'те имена. Копелета гадни бяхме всичките, ала така ни обичахте!"


Анкета

За кого/как ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 9 юни?


Резултати