Понеделник, 04 Мар 2024
           
Развлечения

Роклята с лъвска глава на Кайли Дженър разoчарова феновете ѝ

  24.01.2023 12:29  
Роклята с лъвска глава на Кайли Дженър разoчарова феновете ѝ

Кайли Дженър може би се харесва с огромна лъвска глава, прикрепена към роклята ѝ, но тоалетът разочарова много от феновете ѝ, които се почувствали "зле от модното ѝ решение", пише fakti.bg

Тя беше заснета да напуска звездното шоу на "Schiaparelli" по време на Седмицата на модата в Париж - и се усмихваше, докато носеше този много необичаен аксесоар.

Минувачите очевидно бяха озадачени, докато тя слизаше по стълбите с фалшивото животно, пришито към черната ѝ рокля, прилепнала по фигурата ѝ. Тя е публикува пост в Инстаграм, който озаглави "Красавицата и звяра".

Но мнозина в социалните медии не са впечатлени, а "обезпокоени", отбелязвайки, че това не е оригинално фешън решение, а абсурд.

Един човек коментира: "Толкова е тъжно да видя знаменитости в такава платформа да нормализират жестокостта към животните". Друг се обади: "Може да не е истинска глава, но все пак не изглежда правилно да носиш такова нещо, ако си любител на животните".

Трети публикува: "Възхваляването на лова на животни не е редно".

Кайли Дженър беше допълнила визията си със златни обувки и носеше чанта от змийска кожа по време на странното "дефиле", за което я критикуваха във Франция.


Анкета

Чакате ли ротацията на правителството?


Резултати