Понеделник, 04 Мар 2024
           
Развлечения

Неузнаваем: Джони Деп обръсна брада си

  13.10.2022 18:00  
Неузнаваем: Джони Деп обръсна брада си
  Twitter

Джони Деп изглежда почти неузнаваем, след като обръсна емблематичната си брада.

59-годишният холивудски актьор разкри чисто новия си гладко избръснат външен вид по време на турне със своя приятел, музикантът Джеф Бек, след като двамата изнесоха концерт в Ню Йорк, съобщава "Daily Mirror", предаде life.dir.bg.

Джак Спароу изглеждаше значително по-различно от появата си в съдебната зала преди няколко месеца на делото му за клевета срещу бившата съпруга Амбър Хърд.
Сега Джони е с гладко лице, след като десетилетия наред беше известен с характерните си мустаци и брада. След концерта в Ню Йорк, Джони беше с шапка на сини райета и големи слънчеви очила със сини стъкла, които закриваха по-голямата част от лицето му.

На феновете, които го чакаха отвън, за да го поздравят, можеше да им бъде простено, че сбъркаха известния актьор с друг поради драстичната промяна във външния вид.

Джони Деп раздаде автографи и поговори с почитателите си пред "Capitol Theatre" в Порт Честър, и изглеждаше доволен от живота.

След няколко седмици ще излезе и филм, който разказва за съдебната битка на Деп и Хърд.

Деп играе крал Луи XV в предстоящия филм "Jeanne Du Barry", за което също е необходимо да е избръснат.

Според коментатори Деп е в добро настроение и с различна визия и заради любовта, след като плъзнаха засилени слухове, че излиза с адвокатката си Джоуел Рич.


Анкета

Чакате ли ротацията на правителството?


Резултати