Четвъртък, 01 Дек 2022
           
Политика

ВМРО: От всяко левче 10 ст. е данък некомпетентно управление на Кирчо и Кокорчо

  13.09.2022 19:17  
ВМРО: От всяко левче 10 ст. е данък некомпетентно управление на Кирчо и Кокорчо

„Не е имало по-голямо ограбване на българския народ чрез инфлацията и чрез помпането на печалби на монополи, както при управлението на Кирчо и Кокорчо“. Това каза в предаването „Лице в лице“ съпредседателят на ВМРО Искрен Веселинов.

„Не е имало друго управление, което да генерира инфлация в размер на 10% над средноевропейската. Да даде неограничена възможност на енергийните монополи да правят печалби“, каза още Веселинов. По думите му поне 2 млрд. лв. са се разпределили между енергийните олигарси и търговци. „И всичко това нещо го платихме всички ние от джоба си. От всяко едно левче 10 стотинки е данък „некомпетентно управление“ на Кирчо и Кокорчо“, каза Веселинов.

„Както вървят нещата вероятно първата и втората политическа сила – ГЕРБ и „Продължаваме промяната“, ще се прегърнат любовно и ще управляват заедно. За нас е удовлетворяващо това, че не сме спрели да говорим истината“, коментира Искрен Веселинов по повод това, че социологическите проучвания сочат ВМРО да остане извън парламента.