Събота, 25 Юни 2022
           
Новини

Камарата на строителите пусна организирани лозунги за протеста

  17.05.2022 13:58  
Камарата на строителите пусна организирани лозунги за протеста

Камара на строителите в България (КСБ) призовава членовете си за участие в партиен протест и им е разпратила предварително подготвени лозунги, с които да се включат в т. нар. "национален протест", насрочен за утре.

Това разкри читател на OFFNews, който е служител на строителна компания, в която също са получили подробен инструктаж от камарата, чиито членове прибираха многомилионни поръчки по времето на ГЕРБ.

"Смятам, че е важно да се покаже на обществото как подобни протести се организират и как организации, които би следвало да бъдат надпартийни се използват за постигането на политически цели. Особено интересен е единият от прикачените файлове, който предоставя на желаещите да протестират предварително подготвени текстове за лозунги! Освен, че това е унижение за интелигентността на хората, в текстовете явно личи тенденциозно отношение към една определена партия, което не би следвало да е допускано от централното ръководство на Камарата на строителите в България", пише ни нашият читател, пожелал анонимност.

Според него писмото-покана, също така явно приканва "да бъдат мобилизирани и служители от ръководствата на компаниите, което е чиста проба намеса в личната сфера на служителите и техните човешки свободи".

А ето и списъка на лозунгите, които КСБ е утвърдила за утрешния протест:

НЯМА ВРЕМЕ! ИНДЕКСАЦИЯ СЕГА!

ИНФЛАЦИЯ СЕ БОРИ С ИНВЕСТИЦИИ

БЕЗ БИЗНЕС, НЯМА ДЪРЖАВА

СТИГА ОБЕЩАНИЯ, ВРЕМЕ Е ЗА ДЕЙСТВИЯ

ТОВА ЛИ Е ПРОМЯНАТА?

ТАКА ЛИ СИ ПРЕДСТАВЯТЕ ПРОМЯНАТА?

ПРОМЯНАТА НИ ДОВЕДЕ ДО ТУК

СЪЖАЛЯВАМЕ ЗА НЕУДОБСТВОТО - ДЪРЖАВАТА Е В РЕМОНТ

СТРОИТЕЛ НЕ Е МРЪСНА ДУМА!

ЩЕ ЗАЩИТИМ ВСЕКИ НАШ СЛУЖИТЕЛ!

СЛУЖИТЕЛИТЕ СА НАЙ-ГОЛЯМОТО НИ БОГАТСТВО!