Събота, 04 Дек 2021
           
Развлечения

Бляскавата премиерата на Домът на Gucci

  11.11.2021 11:18  
Бляскавата премиерата на Домът на Gucci

Един от най-чаканите филми на годината е само на дни от нас и вече нямаме търпение да го гледаме. Някои вече имаха това щастие - на 9 ноември вечерта в Лондон се състоя премиерата на "Домът на Gucci".

Odeon Luxe Leicester Square приюти бляскавото събитие и за радост на всички зяпачи около него всички звезди от филма на Ридли Скот бяха на лице.

Лейди Гага, Салма Хайек, Адам Драйвър и Джаред Лето позираха заедно на червения килим и съвсем неизненадващо всички бяха облечени в Gucciс изключение на Драйвър, който беше заложил на класически костюм Burberry.

Междувременно не спират твърденията, че семейната сага на Ридли Скот, посветена на фамилията Гучи, ще бъде един от основните претенденти за наградите Оскар през 2022 г. От Variety припомнят, че Лейди Гага вече има статуетка за оригинална песен за "Роди се звезда", а Джаред Лето - за поддържаща роля в "Клубът на купувачите от Далас".

Адам Драйвър, който до момента се е сдобивал само с номинации, има шанс да се сдобие с "Оскар". Още повече, че се е отчел с три филма тази година - освен като Маурицио Гучи, ще го видим още в "Анет" и "Последният дуел". /lifestyle.com