Сряда, 21 Апр 2021
           
Политика

ВМРО регистрира своите листи за предстоящите парламентарни избори в София

  01.03.2021 18:49  
ВМРО регистрира своите листи за предстоящите парламентарни избори в София

Днес, на традиционния български празник – Баба Марта, ВМРО регистрира своите кандидатски листи за град София.

Над 30% от кандидатите са от гражданската квота. Известни имена в листата са от сферата на музиката, образованието, сигурността и т.н.

В 23 МИР – София водач е Юлиан Ангелов. Той е един от най-активните депутати в 44-ото Народно събрание, организационен секретар на ВМРО и на ПГ на „Обединени патриоти“. Завършил икономика, семеен с две деца. В същата листа от гражданската квота са: ген. Кирил Радев – бивш  директор на НСБОП, Боян Чуков – експерт по борбата с тероризма, Кристина Димитрова – певица и университетският преподавател Михаил Оцетов.

В 24 МИР – София водач е Карлос Контрера. Той е общински съветник в София, председател на комисията по транспорт към Столична община. Още известни лица от гражданската листа в 24 МИР са: икономистът Кузман Илиев, певецът Искрен Пецов, агент Тенев и други.

В 25 МИР – София водач е съпредседателят на групата на „Обединени патриоти“ и заместник-председател на ВМРО Искрен Веселинов. Той може да се похвали като един от най-дейните в законодателната част народни представители в 44-ото Народно събрание. В листата на ВМРО за 25 МИР намира място и представителят на РОД Давид Александров – баща на четири деца, експертът по антитероризъм проф. Христо Смоленов и други.

ВМРО избра пътя за самостоятелно участие на предстоящите през април парламентарни избори. ВМРО избра да се бори за българските интереси, за гражданите, за семейството и достойните доходи.

Защото България за нас е кауза!

България над всичко!