Петък, 26 Фев 2021
           
Политика

Партия 'Има такъв народ' отвори офис в Ихтиман

  20.02.2021 10:00  
Партия \'Има такъв народ\' отвори офис в Ихтиман

Политическа партия "Има такъв народ" откри офис в община Ихтиман, който се намира в центъра на града до площада. Общински координатор е Румен Лафчийски, който се е върнал в България след като е учил и работил в чужбина. Искам тук да работя, да се развивам и тук да бъде моето семейство, каза той на церемонията.

"Трябва да започнем да живеем в нормална държава и да получаваме качествено здравеопазване. Повече не може по този начин да измират българите", обяви Пламен Данаилов, финансист и член на арбитражната комисия на "Има такъв народ", който беше официален гост от централата. Същото важи и за образованието, което трябва да бъде на високо ниво, за да спрат децата ни да отиват да учат в чужбина и да бягат да работят там. Корупцията и това управление вече 10 години убиват нашето бъдеще. Затова на 4 април всички трябва да гласуваме и да си върнем нашата държава и европейското бъдеще, допълни Данаилов.

Представителят на Софийска област и общински координатор на "Има такъв народ" в Костинброд Никола Кръстев призова всички заедно да се борим докрай за промяната и свободата. "Не можем да стоим безучастни със случващото се в страната", каза той. Хора остават без работа и фирми фалират. Същевременно мерките на държавата не дават резултати и не помагат на никой, подчерта Никола Кръстев.

На откриването на офиса на партията "Има такъв народ" дойдоха многобройни жители на Ихтиман.

Никола Кръстев