Събота, 27 Юли 2024
           
Спорт

Efirbet: Какво представлява Fantasy Футболната Лига на Palms Bet

   
Efirbet: Какво представлява Fantasy Футболната Лига на Palms Bet

Всички почитатели на футбола преживяват един много особен катарзис по време на трансферния прозорец. Обикновено това е времето,  в което треньорите и мениджърите се опитват да подсилят отбора, да намерят правилната защита или атака и да предложат колкото по-сериозни шансове за трофей и издигането в първенствата. Това обаче са смели думи на фона на пазара за милиони долари и след като една сделка пропадне, хиляди остават с горчив вкус и вече предусещат потенциалният крах. 

Футболът определено е един много скъп спорт, макар и често да забелязваме, че е необходима само топка за игра, цената на играчите върви смело нагоре в геометрична прогресия. Не случайно преди години имаше статистика, която показваше, че Манчестър Юнайтед струва точно колкото отборът на Ферари във Формула 1. И понеже мнозина най-вероятно са изпитали разочарованието от разместването на играчите за милиони, предлагаме да се запознаете с възможностите на фентъзи футболните лиги.

Какво представляват те? Те започват своето съществуване през 70-те и 80-те години на миналия век, когато група фенове решават да създадат правила за игра, в която всеки спортен фен може да създаде мечтан отбор с множество отбори и да се състезава срещу други играчи. Фентъзи футболната лига от тази  гледна точка представлява още една приятна и доста вълнуваща игра, която дава малко по-сериозна свобода. Можем да открием точно такава в платформата на букмейкъра Palms Bet. 

Всеки регистриран играч може да създаде отбор между 5-15 играча. За закупуването им се предоставя виртуална валута. Изборът на играчите е напълно реален и можем да видим тяхното участие в конкретно първенство. В случая на тази платформа, всеки спортен фен може да създаде своя отбор в родното футболно първенство или в Английската Висша лига. 

Поставени са няколко ограничения в селекцията – никой не може да копира реален отбор и да се впусне в надпреварата. Правилата изискват поставянето на до 3 играча от отбор, следователно тук познанието за всеки играч ще бъде от особено значение. В момента всеки играч може да се възползва и от бонус код от palmsbet за нова сметка и така да се възползва максимално от въпросните предложения. 

Веднъж щом отборът е завършен, всеки фентъзи мениджър може да се изправи срещу другите играчи и да провери своите футболни познания. Към това трябва да добавим и присъствието на достатъчно изненади за абсолютно всеки истински играч. Създадени са специални виртуални стаи, които са често с различна продължителност. Играта може да бъде с честота на един мач, футболен кръг, а защо не и за цял сезон. 

Как обаче сборният отбор може да се превърне в толкова успешен, след като няма как да изправим събраните тимове един срещу друг? Именно тук идват специално разработените точкови системи. Когато един отбор започне своята игра, всеки играч от отбора започва да генерира точки. Най-важното в този случай е, че можем да видим как даден играч може да помогне за своя отбор. 

Ако например отбележи гол, той трупа определени точки за фентъзи отбора си, ако получи червен картон или играе по-малко, това също се отразява на актива му. Точковата система важи за всички играчи, но например можем да видим, че ако даден играч не бъде пуснат в следващата среща, мениджърите получават шанс да го заменят чрез спасителни смени. 

Както забелязваме, фентъзи лигата е съвсем различно предизвикателство, но още по-важното е, че като всеки истински мениджър, отборът трябва да се разплаща за своите изпълнения. Когато играчите се съберат в конкретна виртуална стая, те заплащат определен вход. Накрая победителят взима до 80% от натрупаната награда, точно както се очаква да се случи в този вид забавления. 
И нека не забравяме, че всеки играч може да притежава повече от един виртуален отбор, при това във всяко едно от изброените първенства. Именно това създава максимално много предизвикателства и удоволствия. 

 


Анкета

Кой ще спечели евро 2024?


Резултати