Вторник, 24 Nov 2020
           
Развлечения

Вариететен театър в София

  28.10.2020 19:20  
Вариететен театър в София

“Кой отваря театър в такова смутно време, когато дори Цирк дьо Солей фалира? “Луди хора” ли са това? Обикновено точно начинанията с капка лудост имат най-сериозен шанс за успех. Бъдещето ще покаже”, казват “виновниците” зад най-новата развлекателна дестинация в София – Вариететен театър.

Първото шоу, наречено “Web БУРЛЕСКА”, се играе всеки ден и има огромен успех. Забавно, изненадващо, позитивно и невероятно енергично, то предизвиква възторжени отзиви от публиката: „Не сме виждали такова нещо…“ , „Въобще не сме очаквали…“, „Поразително преживяване…“, „Забавно и весело, оправи ми деня…”.

Темата на “Web БУРЛЕСКА” е не по-малко изненадваща. Разказва се за момичетата от Интернет камерите. Нестандартен и провокиращ поглед към този странен вид виртуално общуване, за който се знае малко.

Залата на Вариететен театър е оборудвана специално за такъв вид театър с екрани и синхронизирана мултимедия, която е не само фон, но и активен участник в действието. В спектакъла са вплетени акробатични изпълнения, танцови номера, клоунада с много свежо чувство за хумор, интеракция между видео и сцена, която е на удивително ниво. Според хората, които се занимават с този вид изкуство, подобно нещо не се е появявало от много отдавна и е изключително приятна изненада.
Шоуто е с продължителност от един час. Половин час преди началото публиката получава безплатна напитка – комплимент, която може да внесе в театралния салон.

Залата, намираща се на бул. “Искърско шосе” 13, е съвсем нова. Още докато се строи, заради променената ситуация през март, се взима решение нормалният проектен капацитет от 80 места да бъде намален наполовина. Така Вариететен театър е първата зала, съобразена с новите изисквания още по време на създаването си. С общо 40 места, разстояние от 1.80 метра между редовете и широки кресла, залата предлага съвсем ново ниво на комфорт и безопасност за зрителите. Пространството за публиката предлага над 3 квадратни метра за всеки зрител.

Ново забавление в културния афиш на столицата, което, колкото и странно да звучи, идва точно на време. Сега всички се нуждаем от позитивни емоции, забавление и радост.

Театърът разполага и със собствен паркинг, а за още по-голямо удобство на своите гости се намира до спирка на метрото.

В момента Вариететен театър е най-новото и свежо преживяване, което може да си подарите. Спектакълът “Web БУРЛЕСКА” се играе всеки ден. Подробности и билети можете да намерите в сайта на театъра varietetenteatar.com и в сайта на URBO. /БГНЕС