Понеделник, 20 Май 2024
           
Развлечения

Хари и Меган отпразнуваха рождения ден на 5-годишния принц Арчи със скромно домашно парти

   
Хари и Меган отпразнуваха рождения ден на 5-годишния принц Арчи със скромно домашно парти

Принц Арчи навърши 5 години на 6 май, но принц Хари и Меган Маркъл отпразнуваха рождения му ден със „скромно“ парти в дома на семейството, далеч от обективите на фотоапаратите.

Тържеството е било непосредствено преди предстоящите планове за пътуване на херцога и херцогинята на Съсекс. 39-годишният принц Хари се отправя към Обединеното кралство тази седмица за тържествата около 10-ата годишнина на Invictus Games, а 42-годишната Меган ще се събере отново със съпруга си по-късно през седмицата за посещение в Нигерия, което също ще наблегне на спортното състезание за ветерани и обслужващ персонал.
 
Петият рожден ден на Арчи съвпада с първата годишнина от коронацията на дядо му крал Чарлз. Принц Хари присъства на церемонията по коронясването на баща си миналата година, като се отправи към летището малко след събитието, за да се върне обратно в Калифорния за празненствата по случай рождения ден на сина си. Меган пропусна коронацията, оставайки в САЩ, където се преместиха през 2020 г., след като се оттеглиха като работещи членове на кралското семейство, заедно с принц Арчи и 2-годишната принцеса Лилибет.
 
След като се роди в Обединеното кралство, Арчи отпразнува първия си рожден ден в САЩ през 2020 г. на фона на пандемията от COVID-19. Феновете успяха да видят и други празненствата в документалния филм на Netflix за 2022 г. „Хари и Меган“.